Bouwbedrijf DrentheBouwen en verbouwen in Drenthe

Wie plannen heeft om te gaan bouwen, verbouwen of aan een renovatie denkt, kent het probleem van de juiste keuze van het bouwbedrijf waarmee je in zee wilt gaan.
Niet alleen zijn er zoveel verschillende aanbieders, ook wil je natuurlijk een betrouwbare aannemer inhuren. Plus één die weet wat jij wilt – en het liefst voor een redelijke prijs.

 

Waar moet je aan denken?

Voor je op zoek gaat naar een bouwbedrijf moet je eerst voor jezelf nagaan wat je eigenlijk wilt en wat er gedaan moet worden. Er kan namelijk een bouwbedrijf zijn die gespecialiseerd is in de klus die jij voor ze hebt. Ook is het handig om van te voren je financiën te bekijken, zodat je een budget vast kan stellen.

 

Op zoek naar het juiste bedrijf

Het is altijd aan te raden om eerst in je omgeving rond te kijken naar een paar bouwbedrijven. Aannemers uit de buurt bezitten vaak een onschatbare kennis in de regelgeving van je gemeente en kunnen je vaak goede raad geven. Daarbij kennen ze de leveranciers van bouwmaterialen en hebben ervaring met bouwen in Drenthe. Door voor een bouwbedrijf uit de regio te kiezen zijn de lijnen vaak korter, waardoor de communicatie eenvoudiger kan zijn.

Welke specialisaties?

  • Rietdekker
  • Schilder
  • Glaszetter
  • timmerbedrijven
  • keukeninstallateurs
  • enzovoort

Het lijstje hierboven is alleen nog maar een kleine greep. Heb je voor je klus meerdere bedrijven nodig is het verstandig om een aannemer in te huren die daarna andere bedrijven als onderaannemer kan aantrekken. Al hebben de grotere bouwbedrijven de verschillende specialisten in dienst.

 

Offertes

Voor je een aannemer of bouwbedrijf de klus gunt is het verstandig om bij meerdere bedrijven een gespecificeerde offerte aan te vragen.
Je hebt dan vergelijkingsmateriaal. Let niet alleen op de kosten die in rekening worden gebracht! Even belangrijk is de tijd die het bouwbedrijf zegt nodig te hebben, welke materialen er gebruikt worden, of er referenties zijn, wie het aanspreekpunt is en of de vraagprijs vast staat of dat er kosten bij opgeteld worden als alles langer duurt dan gepland.

 

Ga op zoek

Voor je een definitieve beslissing neemt is het raadzaam om te vragen of je eerder werk van bedrijf kan bekijken en om eerdere klanten te spreken.

 

In Drenthe

De provincie heeft een groot aantal bouwbedrijven om uit te kiezen. Zaak is om dit zorgvuldig te doen. Tussen alle betrouwbare bedrijven zitten een paar rotte appels die je niet snel als zodanig herkent.
Wanneer je zorgvuldig te werk gaat en goed beslagen te ijs gaat moet het goed komen.

 


logo bouwserviceBouwservice Wolken

Laan van het Kinholt 183
7823GD Emmen

Tel. –
Mob. 06 29 36 20 02

www.bouwservicewolken.nl


 

 

Uw Bedrijf hier?