Bouwen volgens afspraak

Voor het bouwen of verbouwen van een huis is een goede bouwtekening onontbeerlijk. Deze bouwtekening kunt u laten maken door een door u uitgekozen architect. Vertel hem eerst al uw wensen waarmee hij rekening dient te houden zodat hij daarna de bouwtekening kan maken. Wanneer de bouwtekening klaar is, met alle technische gegevens en de te gebruiken materialen, kunt u offertes aanvragen bij verschillende bouwondernemingen die u op de website van BouwbedrijfNederland kunt vinden ook die van uw regio en dus ook van Bouwbedrijf Tynaarlo. De bouwbedrijven die op de website staan hebben zich geconformeerd aan de afspraken die zijn gesteld om op de site te kunnen worden opgenomen.

Aanvragen offertes

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u bij meerdere bouwbedrijven, door middel van de bouwtekening offertes aanvragen. Tijdens het vergelijken van de verschillende terug ontvangen offertes moet een keuze worden gemaakt voor het juiste bouwbedrijf. Kijk hierbij niet alleen naar de prijs maar neem dat bouwbedrijf waarbij u een goed gevoel heeft.

Contract

Nodig de ondernemer van het bouwbedrijf uit, waarvoor u heeft gekozen, voor een gesprek, om alle punten van de door hem aangeleverde offerte stap voor stap door te nemen. Leg alle afspraken die u onderling maakt vast in een contract om problemen achteraf te voorkomen.


 

 

Uw Bedrijf hier?