Wanneer u besluit te gaan bouwen of verbouwen is het maken van een goede planning van groot belang. Laat eerst een bouwtekening door een architect maken met alle technische gegevens en de te gebruiken materialen. Wanneer u deze heeft ontvangen van de architect moet de daarvoor bestemde instantie, bij de gemeente, de bouwtekening goedkeuren.

Zoeken bouwondernemer

Wanneer dat heeft plaatsgevonden gaat u de juiste bouwondernemer zoeken. Dit kunt u doen door te kijken op de website van BouwbedrijfNederland. Hierop staan alle bouwbedrijven die zich hebben geconformeerd aan de kwaliteitseisen van de professionele organisatie, ook die voor uw regio in Urk . Op deze manier is dus een goed bouwbedrijf in de regio van Urk gemakkelijk te vinden.

Offerte maken

Wanneer u er enkele bouwbedrijven heeft uitgezocht kunt u bij deze bedrijven een offerte aanvragen. Vergelijk de offertes als ze binnen zijn gekomen. Ga nooit alleen uit van de goedkoopste offerte maar neem dat bouwbedrijf waarbij u een goed gevoel heeft. Ga, voordat met de werkzaamheden begonnen worden, met de door u gekozen ondernemer een gesprek aan voor het vastleggen van de afspraken zoals ze in de offerte omschreven zijn. Leg de afspraken vast in een contract. Dat kan veel narigheden tijdens en na het bouwen voorkomen.


 

 

Uw Bedrijf hier?