Een goed bouwbedrijf

Een goede offerte laten maken en vervolgens een goed bouwbedrijf er bij zoeken zijn keuzes die moeten worden gemaakt voordat u een huis gaat laten bouwen of eventueel renoveren. Voor het echter zo ver is is het maken van een goede bouwtekening, door een door u gekozen architect, belangrijk. Bespreek met de architect eerst al uw wensen door. Als hij die kent kan hij aan de slag gaan. Wanneer u de bouwtekening van de architect terug ontvangt met daarbij alle technische gegevens en de te gebruiken materialen kunt u bij verschillende bouwbedrijven offertes aanvragen.

Bouwbedrijven

U kunt de noodzakelijke bouwbedrijven vinden op de website van BouwbedrijfNederland. Hierop staan die bouwbedrijven die zich hebben geconformeerd aan de afspraken die gesteld zijn om op de website te kunnen worden geplaatst, ook die voor uw regio en dus ook van Bouwbedrijf Súdwest-Fryslân.

Toesturen aanvraag offertes

Vervolgens stuurt u naar een aantal bouwbedrijven de aanvraag voor een offerte toe. Zodra ze allemaal zijn terugontvangen kunt u voor u het geschikte bouwbedrijf uitzoeken. Kies dat bouwbedrijf waarbij u een goed gevoel heeft. Kijk hierbij niet alleen naar de prijs.

Contract

Als u het bouwbedrijf heeft uitgekozen, nodig dan de ondernemer hiervan uit voor een gesprek om samen de offerte nog eens stap voor stap door te nemen. Alle afspraken die u onderling maakt moet u vastleggen in een contract. Deze vastgelegde afspraken kunnen veel narigheden tijdens en na het bouwen voorkomen.


 

Bouwbedrijf Bootsma

Broer de Wittestrjitte 5
8615 LD Blauwhuis

Tel. 0515-579723
Mob.

www.bootsmablauwhuis.nl


 

 

Uw Bedrijf hier?