Bouwbedrijf GroningenEn bouwbedrijf in Groningen kiezen

Als u plannen heeft voor het bouwen of verbouwen van uw woning of pand, dan verwacht u uiteraard een aardige kostenpost. Daarom is het van groot belang dat u helemaal tevreden bent met het werk wanneer het project af is. Wanneer u duidelijke plannen heeft die u graag wilt laten uitvoeren, dan is het van belang dat u een betrouwbaar bouwbedrijf in Groningen zoekt, om de geplande werkzaamheden voor u uit te voeren. Heeft u nog geen bouwbedrijf uitgezocht, dan zijn hier enkele tips om u te helpen de juiste aannemer te vinden, die uw project tot een goed einde kan brengen.

 

Offertes aanvragen

Ten eerste is het belangrijk om verschillende offertes aan te vragen die u naast mekaar kunt leggen. Bedenk wel dat u ook voor kwaliteit gaat, niet alleen voor prijs. De goedkoopste aannemer is niet per se de best voor uw project. Uiteindelijk komen er erg veel kosten kijken bij een bouwproject, en dit vindt u ook terug in een offerte. Als de prijs te goed lijkt om waar te zijn, dan is dit wellicht ook zo. Uiteraard wilt u voorkomen dat u tijdens uw project nog voor onvoorziene kosten komt te staan, of dat het project niet naar uw wens wordt afgesloten. Bedenk dat hier dus ook een faire prijs aan vast plakt. Zitten er offertes tussen die veel minder kosten laten zien dan andere, doe dan onderzoek naar het bedrijf en kijk of u recensies kunt vinden. Slechte ervaringen betekenen dat u beter voor een andere aannemer kunt kiezen. Let er ook op dat het bouwbedrijf in Groningen bekend staat voor goed werk dat altijd op tijd af is.

 

Een voorgesprek

Heeft u eenmaal een aannemer gevonden die een goede prijs verstrekt, leg dan contact met dit bedrijf om uw behoeften duidelijk bij hun neer te leggen, en stel ook verdere vragen over de offerte die u geboden werd. Praat over eventuele onvoorziene kosten die nog bij uw project zouden kunnen komen kijken. Het is namelijk niet ongebruikelijk dat grotere projecten vaak tien procent meer kosten, dan de aanvankelijke offerte. Als dit meer is, dan is het wellicht een idee om voor een ander bedrijf te kiezen. Vraag ook naar een portfolio van vwerk voor vorige klanten, hier kunt u al vaak het kwaliteitsniveau aan aflezen. Wil het bedrijf dit niet verstrekken, zoekt u dan een andere aannemer.

Erg belangrijk is dat de aannemer een gedegen kennis heeft van de lokale regels die komen kijken bij het verbouwen van bijvoorbeeld een bedrijfspand. Kiest u een aannemer uit uw omgeving, dus een bouwbedrijf in Groningen, dan zou dit al goed moeten zitten. Het kan namelijk voorkomen dat bouwbedrijven enigszins moeten afwijken van het oorspronkelijke plan, maar deze afwijkingen moeten wel overeenkomen met de lokale regels. Ook wilt u dat deze eventuele afwijkingen van het plan ruim van te voren met u besproken worden, dus is het goed om dit thema bij het voorgesprek al aan te halen, zodat u op alles voorbereid bent.


 

pcdewinterBouwbedrijf P.C. de Winter

Molenweg 19
9919 AE Loppersum

Tel. 0596-572503
Mob. 06-50534688

www.pcdewinter.nl


 

Uw Bedrijf hier?