bouwbedrijf Noord HollandInvesteren in vakkundigheid

Zoekt u een vakkundig bouwbedrijf in Noord-Holland, kijkt u dan uit naar een allround aannemer. Deze bedrijven zijn van alle markten thuis en u kunt altijd rekenen op deskundig advies. Het zal u het één en ander kosten aan investeringen, maar dan heeft u ook waar voor uw geld. U krijgt garantie op alle werkzaamheden en daarbij werken de meeste ook nog eens nauw samen met erkende installateurs, loodgieters en overige bedrijven; allemaal om een compleet concept af te leveren dat voldoet aan uw wensen en tegelijkertijd alle voorwaarden waaraan een deskundig (bouw-)bedrijf dient te voldoen.

Zoekt u via internet, kijkt u dan de websites na en houd in elk geval de volgende punten in de gaten:

  • is er een gedegen opleiding en houdt men scholing bij
  • werkt het bedrijf met kwaliteitscertificaten
  • zijn er meerdere mogelijkheden om contact op te nemen
  • werkt met in heel Noord-Holland
  • is het bedrijf of in elk geval de service-afdeling 24 uur per dag bereikbaar

Leest u zoveel mogelijk informatie over het bedrijf waar in eerste instantie uw keuze op valt. Is er een LinkedIN-pagina bekend? Misschien heeft het bedrijf een pagina op Facebook? Het loont beslist de moeite om verder te kijken dan de ene bedrijfswebsite en stel dat u overal dezelfde soort tekst leest, kijkt u dan nog eens op google bij de zoekterm ‘ervaringen’.

Een vakbedrijf in Noord-Holland noemt voorbeelden van projecten op hun website, vaak kunt u ook foto’s hiervan bekijken of kent u misschien de betreffende locatie? Vaak kunt u aan de naam van het bedrijf al zien of de werknemers ook echt uit de betreffende provincie komen en waar kent men hun omgeving beter dan vanuit hun geboorteplek? Sommige aannemers zijn met het bedrijf opgegroeid en weten van de hoed en de rand, weer anderen zijn later bij het familiebedrijf aangesloten. Vooral op familiebedrijven kunt u als klant bouwen, dat is één ding dat staat als een huis.

Het hangt er vanzelfsprekend maar net vanaf waarnaar u op zoek bent. Wilt u losse onderdelen laten inbouwen of bijvoorbeeld een kant-en-klare dakkapel laten plaatsen? Er is van alles mogelijk. Waar het ene bedrijf werkt met duurzaam materiaal, biedt het andere bedrijf een jarenlange garantie door het gebruik van robuust merkmateriaal.

Er bestaan ook bedrijven die vanuit het bouwbedrijf hun horizon zijn gaan verbreden en zijn uitgebreid tot ontwikkelaars en zelfs verhuurders van de projecten die eerder onder hun bouwafdeling vielen. Dit soort bedrijven denkt pas verder en vooral ook met u mee, richting toekomst, richting alle verdere ontwikkelingen voor later. Dus aan u de keuze: staat u open voor een nieuwe uitdaging of houdt u zich liever vast aan de oude vertrouwde merken en de welbekende namen uit uw eigen provincie?


 

 

BendelbouwBendelbouw

Dr. h. Colijnstraat 664
1067 CP Amsterdam

Tel. –
Mob. 0614372141

www.bendelbouw.nl


 

Uw Bedrijf hier?