Bouwen en/ of verbouwen in Amersfoort

Voor het bouwen of verbouwen van een huis heeft u een goede bouwtekening nodig met alle technische gegevens en de te gebruiken materialen. Wanneer de bouwtekening klaar en goedgekeurd is door de instantie die daartoe gerechtigd is moet u een goede bouwondernemer zoeken.

Juiste bouwonderneming

U kunt de website van BouwbedrijfNederland raadplegen. De bouwondernemers die op deze site staan vermeld, ook de vermelde bouwbedrijven van Amersfoort, voldoen aan de kwaliteitseisen die aan de bouwondernemers in Nederland gesteld worden.

Aanvragen offerte.

Vraag bij verschillende bouwondernemers een offerte aan. Wanneer u de offertes terug heeft ontvangen gaat u een keuze maken voor een bouwonderneming waarvan u denkt dat goed bij u past. Er zullen waarschijnlijk grote prijsverschillen in de offertes kunnen. Ga echter nooit alleen uit van de laagste prijs. Kies die bouwondernemimng waarbij u goed gevoel heeft. Wanneer de keuze is gemaakt, gaat u met de ondernemer, punt voor punt, de offerte doornemen en leg de afspraken vast in een contract. Hierdoor kunnen misverstanden, die er kunnen ontstaan,later of tijdens het bouwen, voorkomen worden.