De juiste volgorde voor het bouwen of renoveren

Velen van u gaan nu of later een huis bouwen of renoveren. Een goede bouwtekening hierbij is noodzakelijk. Deze bouwtekening wordt gemaakt door een door u uitgekozen architect. Geef aan de architect, voordat hij met de bouwtekening begint, uw wensen door die voor u belangrijk zijn en waarmee hij dus rekening moet houden.

Bouwondernemer

Wanneer de bouwtekening vervolgens klaar is met alle technische gegevens en de te gebruiken materialen en ook is goedgekeurd wordt het tijd om een bouwondernemer te zoeken. Dit kunt u doen op de website van BouwbedrijfNederland. Hierop staan alle bouwondernemingen die zich houden aan de afspraken die de organisatie van de website verlangd,ook die van Bouwbedrijf Bunnik.

Offertes

Vraag bij verschillende bouwondernemingen offertes aan. De prijs waarop de bouwondernemingen alle werkzaamheden kunnen uitvoeren zullen onderling verschillend zijn. Ga bij de keuze van de bouwonderneming niet alleen van de goedkoopste. U moet die bouwonderneming nemen waarvan u denkt dat het de juiste is om mee te onderhandelen.

Contract

Wanneer u de bouwonderneming heeft gekozen, waarvan u denkt dat hij het beste bij u past, moet u vervolgens met de ondernemer uitvoerig, de offerte stap voor stap doornemen. Leg de afspraken die u maakt met de ondernemer vast in een contract, zodat tijdens en na de bouw of renovatie geen problemen kunnen ontstaan.


 

 

Uw Bedrijf hier?