Bouwen en/ of verbouwen van een huis in de Bilt

Een goede bouwtekening, gemaakt door een architect, is onmisbaar tijdens het bouwen of vebouwen van bijvoorbeeld een woonhuis. Wanneer de bouwtekening klaar is, waarin al uw wensen zijn verwerkt die u vooraf kenbaar heeft gemaakt, met alle technische gegevens en de te gebruiken materialen en vervolgens ook is goedgekeurd dan kan een bouwondernemer worden gezocht .

Juiste bouwondernemer

U kunt hiervoor de website van BouwbedrijfNederland gebruiken. Hierop staan alle bouwbedrijven die zich zullen houden aan de door deze instantie gestelde eisen ook die van u regio en dus ook van het Bouwbedrijf De Bilt. Vraag bij verschillende door u gekozen bouwondernemingen offertes aan. Voor het bepalen van welk bouwbedrijf u kiest moet u niet alleen uitgaan van de prijs. Neem dat bouwbedrijf waarvan u denkt dat het prettigst is om mee samen te werken.

Afspraken vastleggen

Voordat met het bouwen of renoveren kan worden begonnen moet u eerst nog met de ondernemer een gesprek voeren over de aangeleverde offerte. De offerte zal stap voor stap doorgenomen moeten worden. Bespreek alle punten en leg de gemaakte afspraken vast in een contract, waardoor problemen, die tijdens of na de bouw of renovatie kunnen ontstaan, gemakkelijk opgelost kunnen worden.