De juiste stappen voor het bouwen of verbouwen

Een huis bouwen of renoveren komt vaak voor in een mensenleven. Hiervoor is een goede bouwtekening een eerste vereiste. Een bouwtekening moet u laten maken door een door u gekozen architect. Deze architect zal alle nodige gegevens, om vanaf de bouwtekening de bouwopdracht te kunnen maken, erin verwerken. Wanneer de bouwtekening klaar is moet hij worden goedgekeurd voordat met de bouwopdracht begonnen mag worden. Nadat hij is goedgekeurd wordt het tijd om een bouwonderneming te zoeken.

De bouwonderneming

Een betrouwbare bouwonderneming kunt u vinden op de website van BouwbedrijfNederland. Hierop staan alle betrouwbare bouwondernemingen ook die van Bouwbedrijf Eemnes Vraag altijd bij meerdere bouwondernemingen een offerte aan om ze te kunnen vergelijken en de beste onderneming er uit te zoeken.

Contract

Nadat u de bouwondernemer heeft gekozen is het verstanding om met de ondernemer de aangeleverde offerte goed door te spreken. Worden er afspraken gemaakt dan moet u deze vastleggen zodat u later hierop gemakkelijk kunt terug komen.


 

 

Uw Bedrijf hier?