Een goede planning is noodzakelijk

Bouwen of verbouwen brengt over het algemeen veel stress met zich mee. Het zeer belangrijk om een goede planning te maken van de werkzaamheden die moeten plaatsvinden voordat met de bouw kan worden begonnen. Alles moet via de juiste volgorde worden uitgevoerd.

De architect

U zal op de eerste plaats een architect moeten zoeken die bereid is om voor u een bouwtekening te maken . Wanneer de bouwtekening klaar is zal hij moeten worden goedgekeurd. U moet de bouwtekening indienen bij de daarvoor bevoegde instantie.

De juiste bouwonderneming

Zodra de bouwtekening is goedgekeurd kunt u de bouwondernemer gaan zoeken die voor de werkzaamheden zal gaan uitvoeren. U zou kunnen denken dat dit de moeilijkste fase is om tot het bouwen over te gaan maar niets is minder waar. Op de website van bouwbedrijfNederland staan alle vertrouwde bouwondernemingen van Nederland per regio ondergebracht, dus ook Bouwbedrijf IJsselstein.

Verantwoorde keuze

Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk dat u bij meerdere bouwondernemingen een offerte aanvraagt, zodat u ze met elkaar kunt vergelijken, om te komen tot dat bouwbedrijf waarbij u een goed gevoel heeft. Niet alleen de prijs weegt mee in de beslissing om te komen tot het bouwbedrijf dat uw werkzaamheden gaat uitvoeren. Neem dat bouwbedrijf waarvan u denkt dat u er prettig mee kunt onderhandelen. Bespreek de offerte met de bouwondernemer door en leg eventueel gemaakte afspraken vast in een contract zoals bijvoorbeeld de oplevertijd.


 

 

Uw Bedrijf hier?