Bouwplanning

Bouwen of verbouwen, het brengt veel werkzaamheden met zich mee die via de juiste volgorde uitgevoerd moeten worden. Maak een goede planning, want als u die heeft, kunt u veel problemen voorkomen.

Bouwtekening en goedkeuring

Laat eerst een bouwtekening maken door een architect die u daarvoor benaderd heeft. Hij zal in de bouwtekening rekening houden met de wensen die u heeft. Wanneer de bouwtekening klaar is komt vaak het lastigste deel, namelijk het zorgen dat u een goedkeuring krijgt om met het bouwen of verbouwen te kunnen starten.

De juiste bouwonderneming

Is de goedkeuring ontvangen, dan pas gaat u het bouwonderneming zoeken, dat voor u de werkzaamheden zal uitvoeren. Dit kan op de website van BouwbedrijfNederland, waarop alle vertrouwde bouwondernemingen van Nederland staan. Ze zijn per regio onderverdeeld, dus ook die van de bouwondernemingen in Lopik. Vraag bij meerdere bouwondernemingen een offerte aan. Vergelijk onderling de offertes als u ze ontvangen heeft. Kies die bouwonderneming, waarvan u denkt dat het een bouwonderneming is waarmee u op de prettigste manier mee kunt onderhandelen en samenwerken. Bespreek met de ondernemer de offerte punt voor punt door en leg de nog eventueel gemaakte afspraken vast in een contract. Daarna kan de bouwondernemer met de bouw of verbouwing beginnen.


 

 

Uw Bedrijf hier?