Bouwen koste veel energie

Bouwen of verbouwen is een bezigheid die veel energie kost. Voordat u deze werkzaamheden kan uitbesteden aan een bouwondernemer moet u eerst een goede planning maken. Ga met de architect, die u heeft uitgekozen, de wensen van u doorspreken, zodat hij deze in de bouwtekening kan verwerken. Wanneer de bouwtekening klaar is met alle technische gegevens en de te gebruiken materialen moet hij worden goedgekeurd.

De juiste bouwondernemer

Na de goedkeuring kunt u een bouwondernemer gaan zoeken. Dit kan u doen op de website van BouwbedrijfNederland. Hierop staan alleen betrouwbare bouwondernemingen dus ook die voor bouwbedrijf Stichtse Vecht.

Offertes

U vraagt bij verschillende bouwbedrijven een offerte aan. Wanneer u de offertes terug heeft ontvangen gaat u het bouwbedrijf uitzoeken waarbij u goed gevoel heeft. Ga niet alleen direct voor de goedkoopste. Ga, voordat u de opdracht aan de door u gekozen bouwondernemer de opdracht geeft om de werkzaamheden te starten, eerst de offerte doorspreken. Leg de eventueel gemaakte afspraken vast in een contract.


 

 

Uw Bedrijf hier?