Een goede planning is noodzakelijk

Wanneer u een bouwtekening heeft laten ontwerpen, door een door u uitgekozen architect, waarop alle technische gegevens en de te gebruiken materialen vermeld staan, kunt u de bouwtekening indienen voor de goedkeuring.

Goedkeuring

Vaak is dit een langdurig proces maar een, die beslist noodzakelijk is. Zonder goedkeuring mag u niet bouwen. Wanneer uiteindelijk de goedkeuring is ontvangen mag men met de werkzaamheden beginnen.

De juiste bouwonderneming

Eerst zal er nu een bouwonderneming gezocht moeten worden. Dit zoeken kan eenvoudig op de website van BouwbedrijfNederland. Hierop staan alle betrouwbare bouwbedrijven van Nederland, ook die voor een Bouwbedrijf van de Utrechtse Heuvelrug.

Offerte

Laat door een aantal bouwbedrijven een offerte maken. Wanneer u ze terug heeft ontvangen maakt u een keuze voor het bouwbedrijf dat uw werkzaamheden gaat uitvoeren. Neem niet automatisch de goedkoopste. Neem dat bouwbedrijf waarbij u een goed gevoel heeft.

Contract

Voordat er met de werkzaamheden begonnen kan worden is het verstandig eerst de offerte met de bouwondernemer aandachtig door te nemen. De afspraken die u onderling maakt moet u vastleggen in een contract om problemen, die er altijd tijdens het bouwen of verbouwen kunnen ontstaan, gemakkelijk verholpen kunnen worden.


 

 

Uw Bedrijf hier?