kiezen voor de juiste bouwonderneming

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen is het noodzakelijk dat u in zee kunt gaan met een vertrouwde bouwonderneming. Voor het echter zo ver is moeten er eerst verschillende stappen worden ondernomen.

Architect

De bouwtekening zal u door een architect laten maken. Het is belangrijk dat de architect al uw wensen opneemt in de bouwtekening. Wanneer de bouwtekening klaar is, met alle technische gegevens en de te gebruiken materialen, en vervolgens ook goedgekeurd is kunt u een bouwonderneming gaan zoeken.

Zoeken van de juiste bouwonderneming

Dit is gemakkelijk via de website van BouwbedrijfNederland waar al de bouwondernemingen staan die zich hebben geconformeerd aan de gestelde eisen om op de website geplaatst te kunnen worden, ook voor een bouwbedrijf in of rondom Duiveland.

Offerte

U kunt vervolgens bij verschillende bouwondernemingen een offerte aanvragen en deze onderling vergelijken als u ze terug heeft ontvangen. De prijsverschillen kunnen aanzienlijk zijn. Kies echter niet alleen voor de goedkoopste. Ga in onderhandeling bij dat bouwbedrijf waarbij u een goed gevoel heeft.

Contract

Heeft u de bouwonderneming gekozen ga dan met de ondernemer van de door u uitgekozen bouwonderneming een gesprek aan om de offerte punt voor punt door te spreken en leg de gemaakte afspraken van een contract. Deze vastgelegde afspraken kunnen bij een eventueel meningsverschil goed van pas komen.


 

 

Uw Bedrijf hier?