De juiste bouwonderneming

Voor het plannen van een goedlopende verbouwing of het bouwen van een huis moeten altijd de juiste stappen worden genomen.

De bouwtekening

U begint hierbij met de bouwtekening. Voor het maken van de bouwtekening moet u met de door u uitgekozen architect een gesprek aangaan om aan te kunnen geven wat u wensen zijn. Hij kan bij het maken van de bouwtekening dan rekening houden met uw wensen. Wordt de bouwtekening, waarop alle technische gegevens en de te gebruiken materialen vermeld staan, afgeleverd, dan kunt u een bouwvergunning aanvragen. De daarvoor bestemde instantie zal de tekening goed- of afkeuren.

Zoeken naar de juiste bouwonderneming

Is hij goedgekeurd dan zoekt u een bouwonderneming. Dit kunt u doen op de website van BouwbedrijfNederland. Op deze website staan alle bouwbedrijven die zich hebben geconformeerd met de afspraken die door de instantie van de website zijn vastgelegd, ook die voor Noord Beveland. Vervolgens vraagt u bij enkele bouwondernemingen in de regio van Noord Beveland offertes aan. Zijn de offertes terugontvangen dan kiest u de bouwonderneming uit die uw werkzaamheden moeten gaan uitvoeren. Bespreek punt voor punt met de bouwondernemer de offerte door en leg alle afspraken vast in een contract. Dit kan veel narigheid tijdens en na het bouwen voorkomen.


 

 

Uw Bedrijf hier?