Een architect heeft u nodig voor het maken van een bouwtekening wanneer u gaat bouwen of verbouwen. Voordat u de architect de opdracht geeft voor het maken van de bouwtekening is het noodzakelijk om vooraf al uw wensen kenbaar te maken. Hij zal met deze wensen rekening houden tijdens het maken van de bouwtekening. Is de bouwtekening klaar, met alle technische gegevens en de te gebruiken materialen, moet de bouwtekening worden goedgekeurd.

Uitzoeken bouwonderneming

Daarna gaat u uw bouwonderneming zoeken. U kunt hiervoor gebruik maken van de website van BouwbedrijfNederland, hierop staan alle bouwondernemingen die zich hebben geconformeerd aan de afspraken van de instantie om te kunnen worden opgenomen op de website, ook die voor uw regio en dus ook voor het zoeken van een bouwonderneming in Schouwen.

Aanvragen verschillende offertes

Vervolgens kunt u offertes aanvragen bij verschillende bouwondernemingen. Met de ontvangen offertes kunt u uw bouwonderneming uitzoeken. Ga voor die bouwonderneming waarbij u een goed gevoel heeft.

Contract

Bespreek alle punten van offerte door met de ondernemer en leg de afspraken die u met hem maakt vast in een contract. Hierdoor kunnen onderlinge geschillen, die er tijdens en na een bouw kunnen ontstaan, gemakkelijker verholpen worden.


 

 

Uw Bedrijf hier?