Voor het bouwen of verbouwen van een huis heeft u een bouwtekening nodig. Deze kunt u laten maken door een architect nadat u eerst uw wensen kenbaar heeft gemaakt. Is de bouwtekening klaar, met alle technische gegevens en de te gebruiken materialen, dan moet hij worden goedgekeurd. Zodra dit stadium is gepasseerd kunt u uw bouwonderneming voor de te verrichten werkzaamheden gaan zoeken.

Zoeken juiste bouwonderneming

Een goede methode hiervoor is de website van BouwbedrijfNederland. Hierop staan alle bedrijven die zich hebben geconformeerd aan de strenge afspraken van de instantie om tot de website te worden toegelaten ook die van uw regio en dus ook voor een bouwbedrijf in Tholen.

Aanvragen offerte

Wanneer u enkele bouwbedrijven in Tholen heeft uitgezocht, kunt u bij deze bouwbedrijven een offerte aanvragen. Wanneer u de offertes heeft ontvangen gaat u uw bouwonderneming uitzoeken waarbij u een goed gevoel heeft. Ga nooit alleen uit van de prijs, er kunnen grote prijsverschillen in de offertes zitten.

Contract

Wanneer u uw bouwonderneming heeft uitgezocht, moet u met de ondernemer van de bouwonderneming, punt voor punt de offerte doornemen en de gemaakte afspraken vastleggen in een contract. Dit contract kan veel narigheden, die tijdens en na de bouw kunnen ontstaan, voorkomen.


 

 

Uw Bedrijf hier?